Activitats Efectuades

 

Tornar

Cuadro de texto: Dies 3 i 4 de novembre

XII Anada a peu a Montserrat

Secció de Caminadors Espardenyes de Vetes

Com ja és tradicional cada any i aprofitant la lluna plena del mes de novembre, els passats dies 3 i 4 de novembre es va realitzar la XII Anada a Montserrat a Peu.

Setze caminadors, entre ells dues noies, van sortir a les vuit del vespre des dels Jardins de la Casa de Cultura de Llorenç. Unes hores més tard, al voltant de dos quarts de tres de la matinada, un segon grup de dotze persones es va afegir a la caminada a Sant Quintí de Mediona. La resta de caminadors, com ja és tradicional, es va incorporar a la resta del grup a Collbató, per enfilar tots junts el difícil camí de les Costes i així arribar plegats a Montserrat.

Aquest any, hem volgut provar una nova ruta, i tots hem coincidit que és força més còmoda, ja que no s’ha d’aixafar tan de quitrà, la qual cosa, les cames agraeixien infinitament.

Cal destacar que vam tenir una molt bona nit i que l’ambient entre els caminadors va ser del tot agradable i distès.

Volem donar les gràcies al Ton i al Moreno perquè van acompanyar al segon grup a Sant Quintí, així com també i molt especialment al Carlus, per l’assistència que ens va proporcionar durant tota la caminada.

 

Fins l’any que ve!

 

El grup