Activitats Efectuades

Dies 26 i 27 de maig del 2007

Via Verda del Carrilet: Olot - Girona
Secció de BTT

 
 
 
Veure
Fotos

L’últim cap de setmana de maig, 21 persones ens vàrem traslladar en cotxe fins a Olot per recórrer en bicicleta la Via Verda del Carrilet fins a Salt, en 2 etapes de 24 i 30 kms.

A les 11 del matí comencem a pedalar i sortim d’Olot (440m) per la Via Verda. Als 10 kms arribem a Sant Esteve d’en Bas (520m), on parem a l’antiga estació per agafar forces per pujar el Coll d’en Bas (620m), el punt més alt de la ruta, on dinem en arribar a dalt de tot. Després de dinar comença una llarga baixada passant per Sant Feliu de Pallerols (473m), i arribem a Les Planes d’Hostoles (360m), a 24 kms de l’inici, i anem a la Fonda Arnau, on passarem la nit. Els conductors tornem a Olot en la furgoneta de la Clara i en Pitu, que ens fa de suport durant la ruta, recollim els cotxes i anem a deixar-los al final de l’etapa de demà, a Salt, i tornem a la Fonda on sopem molt bé i anem a dormir d’hora.

L’endemà esmorzem amb gana i reiniciem la ruta amb el cel ennuvolat. De tant en tant hem de frenar la canalla que surten disparats en començar! Poc a poc s’obre el cel i podem veure el sol. Sense perdre gaire temps recorrem la ruta passant per Amer (187m), La Cellera de Ter (166m), Anglès (170m) i Bescanó (100m). Els més petits comencen a patir el cansament, però finalment arribem a Salt (80m) i pugem als cotxes per tornar a dinar a la Fonda Arnau per recuperar les forces gastades, i a les 5 de la tarda ja tornem a casa.
 
 
Agraïm a la Clara Rovira el suport logístic.
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat