Properes Activitats

Activitats programades pel 2022

Informació important:
Les activitats aquí exposades, son proposades pels propis socis que, a nivell individual i coneixedors de l’esport que practiquen, assumeixen tots els riscos que aquest pugui comportar.
Els menors d’edat, hauran d’anar sempre acompanyats dels seus pares o bé d’un adult assignat per aquests que se’n farà càrrec en tot moment.
L’entitat sols assumeix la divulgació i la coordinació logística de les propostes que fan els socis.
Els membres de la junta, com a representants de l’entitat, en cap cas es faran responsables dels possibles accidents que puguin succeir durant el transcurs de l’activitat o del desplaçament que aquesta comporti.
Els participants haurien de posseir la llicència federativa que cobreix l’activitat a efectuar.

6 d'octubre
Films documentals 2022
Llum i llibertat

Des del capvespre del 30 de setembre a la matinada de l’1 d’octubre de 2019, més de 500 escaladors van pujar 131 agulles del massís de Montserrat. L’objectiu era deixar-hi encesos 131 farells fent visibles els 131 presidents que Catalunya ha tingut des de l’origen.

 
9 d'octubre
Matinal per les muntanyes de Prades

Recorregut: Ermita de la Trinitat, Sender Artiga, 100 fonts, Mas de la Pascuala, cova del Lladre, Roquer Penitent , Assentament Visigòtic, Cova Nialó, Sant Joan de la Muntanya, Ermita de la Trinitat.


Distància: 12 Km
Desnivell: 658 m
Horari: unes 5’30 h
Dificultat: Moderat
Cal Dur: Esmorzar, aigua i els ganyips
Desplaçament: Amb cotxes particulars, hi ha uns 52 Km d'anada i un temps estimat de 45m.
Sortida: A 2/4 de 8 del matí de la Casa de Cultura.


Coordina: Pere Anton Palau . Més info enllaç a Wikiloc

 
13 d'octubre
Films documentals 2022
The Icefall doctor

El documental segueix Ang Nima i el seu equip de xerpes, exercint la professió més perillosa de la terra, estadísticament parlant: equipar amb cordes i escales la gelera del Khumbu, a l’Everest. L’objectiu és que els alpinistes occidentals tinguin les màximes facilitats per assolir el sostre del món. El llegendari Rob Hall el va batejar com a Icefall Doctor.

 
20 d'octubre
Films documentals 2022
ANTARCTICA, MON RÊVE DE L’EXTRÊME SUD

Yvan Estienne, nascut en una vall prop del massís alpí dels Ecrins, tenia com a destí ser un obrer en una vall alpina o bé pastor. La passió per la muntanya i el desig de descoberta el fan fer somiar en un viatge a l’Antàrtida. Finalment va poder experimentar els llocs mítics recorreguts pels intrèpids aventurers de principis del segle XX.

 
11/12 de novembre

Anada a peu a Montserrat

 
 
 
 

S'accepten suggeriments per a aquesta secció
(envieu-nos un e-mail)

 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6   43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat