Activitats Efectuades

Dia 23 i 24 de novembre del 2007

XIII Anada a peu a Montserrat

Secció de caminadors Espardenyes de Vetes
   
   

Veure
Fotos

 

Els passats dies 23 i 24 de novembre es va fer la tradicional caminada a Montserrat, aquest any una mica tardana, tot i que amb una elevada participació de caminadors, essent enguany un dels anys amb més afluència (29 van sortir de Llorenç, 17 de Sant Quintí de Mediona i 45 de Collbató, amb un total de 91 persones).

Vam sortir de Llorenç sobre ¼ de 9 del vespre i vam arribar a Sant Martí Sarroca a quarts de dotze de la nit, on la gent va poder sopar. El reagrupament amb el segon grup es va fer a Sant Quintí de Mediona a 2/4 de 3 de la nit i, després d’escalfar-nos amb uns talladets i alimentar-nos amb alguna pasta, vam reprendre la marxa tots junts, tot gaudint d’una nit fresqueta, però ideal per caminar.

Sobre les 6 de la matinada vam arribar a Piera, on ens vam poder refer una miqueta del cansament. Amb més bones cares, després d’haver reposat i agafat forces, vam continuar el camí, doncs encara ens quedaven els barrancs i els temuts “matamatxos”.

 
 

Finalment, un cop superat el tram més dificultós, ens vam retrobar al voltant de les 9 del matí amb la resta del grup a Collbató, lloc on, tots junts, vam afrontar l’últim tros de camí fins arribar a Montserrat, al voltant de les 11 del matí.

El recorregut va ser el mateix que l’any passat, amb alguna variació, ja que vam fer menys quilòmetres de quitrà, cosa que al final de la caminada s’agraeix. A més, enguany també vam poder agafar l’autocar de tornada més d’hora, per així poder arribar a Llorenç al més aviat possible, cosa que també s’agraeix.

Cal agrair la col·laboració del Ton i el Joan per acompanyar el segon grup a Sant Quintí; al Quim, per la recerca dels camins; al Carles, pel seguiment que ens va fer durant tota la nit, al Valentí, per deixar-nos el cotxe, i sobretot a la Inès, per ser l’ànima de la romeria.

Fins l’any que ve!

El Grup

 
 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat