Activitats Efectuades

Dia 21 d'octubre

Les Agudes per la cresta dels Castellets (Montseny)

 
   
   

Veure
Fotos

 

Sortim de bon matí amb els cotxes per anar fins a la font de Passavets, molt a prop del centre d’interpretació del Parc Natural del Montseny a Santa Fe. Allà deixem dos cotxes que ens serviran per estalviar-nos la carretera de tornada al punt d’inici de la nostra ruta d’avui: la cresta dels Castellets.

Aquesta ascensió comença vora el coll de Sesferreres i es va enfilant, de primer caminant i després grimpantfins assolir el cim de Les Agudes. La ruta és molt agradable i divertida, amb passos acrobàtics i aeris, moltes vegades amb alternatives per on poder pujar. Contemplem el fantàstic espectacle cromàtic que ens ofereix el Montseny en aquesta època de l’any: els colors groc, ocre i vermell es barregen amb el verd més variat i el blanc de la primera gebrada.

El cim de Les Agudes ( 1.703m) ens acull amb complaença però cal baixar i així ho fem, tot davallant entre faigs i avets, trepitjant uns espessa catifa de fulles seques que conviden al joc. Bevem l’aigua de la Font del Briançó per tot seguit arribar a la font de Passavets, on finalitza l’excursió.
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat