28 d'abril

12ª Pedalada Nocturna en BTT

Ens vam trobar a les 8 de la tarda a la casa de cultura, érem tres persones i vam decidir sortir en direcció a cal Figueres, tot i que el cel estava molt tapat. Des de cal Figueres vam agafar un trencall ple d’herbes altes i mullades que no et deixaven veure el camí per on passaves, semblava que volessis. Aquest trencall ens va portar a la Torregassa sense passar per la carretera, vam continuar fins a trobar el torrent Mal i la masia Freié.

Quan vam arribar al cementiri de la Bisbal ens vam desviar a la dreta i una altra vegada ens vam trobar camins amb herbes altes que ens van portar cap a la carretera de la Juncosa, sense passar per asfalt, vam arribar a la timba (on hi ha el rocòdrom d’escalada de la Bisbal). D’allà vam anar direcció al bosc de Gosch, quan hi vam arribar em vaig adonar que m’havia deixat la motxilla a la timba. En Toni va anar a buscar la motxilla en molt poc temps va tornar.

Plovia bastant i vam decidir tornar cap a Llorenç, així que els tres anàrem cap al poble. Passarem per davant de l’IDIADA i d’allà vam arribar a Llorenç on vam anar cadascú a casa seva.

Martí Mitjans Pijoan