Activitats Efectuades

Dia 11 i 12 de novembre 2016

22ª Anada a peu a Montserrat

Secció de caminadors Espardenyes de Vetes


Itinerari:   Llorenç, St. Martí Sarroca, Sant Quintí de Mediona, Canaletes, Piera, Collbató, Monestir de Montserrat.
Distància:   60 km.


 
Com és de costum, cada any i sempre mirant d’aprofitar al màxim l’esplendor de la lluna plena, a les 8 del vespre del dia 11 de Novembre (amb puntualitat anglesa) es dóna la sortida de Llorenç del Penedès per cobrir aproximadament els 60 km que ens separen fins a Montserrat.

 

 

Gaudint del temps esplèndid que feia ens varem posar en marxa vint-i-cinc caminadors de totes les edats i sexes. Vuit venien del poble veí de Masllorenç, la qual cosa representava que havien de fer 15 km de més. S’arribava a Sant Martí de Sarroca sobre les 23.30 hores, lloc on varem sopar i recollir tres persones més que es van integrar al grup. Al voltant de les 3 de la matinada feiem una parada a Sant Quintí de Mediona, allí ja amb la presencia del cotxe escombra, que ens portava uns termos de cafè amb llet i magdalenes.
A Sant Quintí s’hi van afegir 4 persones més, en total ja érem trenta-dos.


 

 

 
Sobre 2/4 de 7 del matí arribàvem a Piera per descansar i recuperar forces per emprendre els famosos barrancs i el tant anomenat Matamatxos, lloc on el cansament ja es deixa notar. A Collbató, al peu de les mítiques muntanyes, ens ajuntàvem amb la resta que havia arribat amb autocar per pujar-les tots junts.
Atès que la finalitat de la romeria és mirar d’arribar tots junts amb el màxim de companyerisme i respecte. Les quatre o cinc persones que tenien algun problema físic van aprofitar l’autocar per arribar al monestir.
 
 

Després de la tradicional visita a la basílica, sobre la una del migdia ens vam fer la foto de grup per després emprendre la tornada cap a Llorenç.
Volem agrair a totes les persones que fan possible que any rere any es pugui realitzar aquesta sortida, però especialment al Joan Moreno que ens acompanya tota la nit portant-nos el menjar, les motxilles, etc.

Florenci

 
 
 

Veure més fotos

Fotos: Titus

 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat