Activitats Efectuades

Dia 3 d'abril 2016

Geocatxing a Sant Marc

Excursions en Família


Gairebé les 10 h d'un diumenge gris, però poc fred. Van arribant les famílies disposades a passar una bona estona junts fent una ruta matinal.
Enfilem la carretera cap a Cal Magí Vidal i, ja havent deixat el cotxe, comença l'aventura. Tots, grans i petits, fem fila índia i entre converses i riures, ens adrecem per la pista davant de la masia de Sant Marc. Passem per vinyes i bosc. Als 2 kms de camí pugem per un senderó cap a Cal Ticot i ens trobem una cova, arribem a la masia enrunada on parem a esmorzar i descansar una mica, mentre la canalla prova a moure una gran roca... sense gaire èxit! Baixem de nou cap a la pista en mig del bosc, barraques de vinya i el poblet de Selma de fons, tornant a la bassa de rec pel camí del Mas Solà. Només ens falten uns centenars de metres per arribar a l'ermita de Sant Marc.
Un cop arribem entrem tots a l’ermita per gaudir una mica de la història del nostre entorn. Un cop fora seguim les indicacions del GPS per trobar el tresor, i en Ferran és el primer en trobar el catxé amagat!

Hem gaudit molt en companyia, coneixent el territori, estant a la natura i practicant el geocatxing. Repetirem!

Sussana Solé


 

 

 


 
 

 

 
 

 

 

Veure l'itinerari al

 

Veure més fotos

 

 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat