Activitats Efectuades

Dia 27 de novembre 2016

Caminada Mediambiental

 


 


A l’hora prevista, ens trobem vora una trentena de caminadors a la casa de cultura, tots som conscients que les condicions meteorològiques no son massa favorables, sols cal aixecar la vista per comprovar-ho.
De moment no plou, fem la consulta al personal i sembla que tothom accepta el risc  de remullada. Més o menys anem equipats per la pluja, per tant... sortim! Sempre hi ha la possibilitat d’anar adaptant l’itinerari sobre la marxa.

 

 
Comencem pel camí del Rigol direcció Torregassa, un cop passat el torrent de cal Figueres, la negror del cel és ben evident, principalment per la zona del Vendrell i Albinyana. Ja sentim els primers comentaris advertint: “quan plou a Albinyana, a la poca estona plou aquí”.
Cal tenir en consideració la saviesa popular i, encara que el temps de moment aguanta, tenim clar que hem de fer una retallada de l’itinerari, sobretot després de sentir la remor dels trons. Haurem de deixar per un altre dia el camí del trenca-càntirs, un dels objectius d’aquesta sortida.


 

 

Tirem doncs pel camí dels Sagraments, pel costat del bonic marge ben conservat, per anar a trobar el camí de cal Figueres on comencen a caure les primeres gotes. Ens afanyem per arribar a Llorenç, ara ja es pot dir que plou, ens aixopluguem a la Casa de Cultura i mentre fem el pica-pica comença a caure un xàfec considerable d’aigua i pedra.
Ens hem escapat per pels!

Xavi Benito

 
 
 

 

 

Veure més fotos

Fotos: Xavi Benito

 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat