Activitats Efectuades

Dia 6 d'octubre 2013

El Castellot de Castellví

Excursions en família


Itinerari: Ermita de Sant Sadurní – Muntanya de Cal Planes – El Castellot.


 

 

Iniciem la ruta al costat de l’Ermita de Sant Sadurní de Castellví, en direcció al torrent per on pujarem la muntanya de Cal Morgades, però en arribar al camí ens trobem un senyal de la batuda del senglar. Fem mitja volta i anem a pujar pel PR. Anem pujant de nivell a bon pas. Els més petits no perden el ritme i en 500m pugem 170m de desnivell. A mig camí trobem un caçador que ens convida a no passar, nosaltres li comuniquem que passem i el convidem a informar per ràdio els seus companys caçadors que passem. Estem en una zona oberta on ens veuen molt bé.

 

 
Hem arribat a la pista principal en 45 minuts i en 3 minuts més arribem a les runes del castell. La vista és amplia i el cel és net, la vista és molt bona. Ens entretenim menjant una mica i explorant l’horitzó intentant descobrir el relleu amb prismàtics. La canalla no paren de pujar i baixar per la torre del castell i de investigar el lloc.
 

 

Després de fer la foto de grup comencem a baixar per la pista. A uns 700m del castell ens desviem per un senderó que s’endinsa entre els pins. Cada cop baixa més i el pas és estret, fins arribar al camí de l’Obaga del Castellot. Ara només cal seguir tranquilament el camí i en 1,5Km i 30 minuts arribem al punt de inici.

Toni

 
 
Veure l'itinerari al

 

 
 

Clica sobre l'imatge de sota per veure més fotos

Castellot
 

Fotos: Toni Tello

 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat