Activitats Efectuades

Dia 9 d'octubre 2011


Llorenç - Montserrat en BTT

Secció de BTT


 

Anada a Montserrat amb BTT- Crònica d’una il·lusió

¾ de 7 del matí.  Una trentena de ciclistes ens trobem davant la casa de cultura per deixar les motxilles, les mantes i altres avituallaments al camió que ens farà el suport en aquesta sortida fins a Montserrat en bicicleta de muntanya.
Després de rebre les recomanacions del Toni i el Xavi, sortim a ¼ de 8 del matí amb il·lusió per fer aquests 80 km. que hi ha fins a Montserrat de la manera més “disfrutona” possible. Fa fresca, però pedalejant, a  les cames no tenim fred. Amb la llum dels frontals fem via passant per Banyeres, Sant Marçal i La Munia, la ruta de moment és força planera amb trams asfaltats i molta pols en els camins. Fa molts dies que no plou i això és nota.

 

 

A dins del Pla del Penedès tenim una trialera força divertida i  així arribem a Torrelavit on tenim preparat l’esmorzar, són les 10 del matí. El dia és esplèndid,amb una atmosfera molt neta,que permet gaudir d’un paisatge i unes vistes de Montserrat “espaterrants” (Caram,que lluny!!!)
A partir d’aquí la cosa ja comença a pujar en direcció a Sant Jaume Sesrovires, el ritme del grup és molt regular i l’ambient molt bo, abans d’arribar al Bruc trobem de nou el vehicle de suport amb el Carles de Cal Daniel que ens refà d’una gran pujada amb un avituallament digne de les grans voltes ciclistes, tothom ho agraeix molt.

 
 

Queden els últims quilometres i potser els més durs, doncs ara és quan es puja fins a Can Massana per camins i des d’aquest punt fins al Monestir per carretera, on  arribem a 2/4 de 4 de la tarda, uns molt sencers, d’altres no tant, algú amb una mica de rampa i potser també algú amb una mica de mal al cul...però tots molt contents.

 
 

Després de la foto oficial a la plaça del Monestir,anem a jugar al tetris intentant posar les 29 bicicletes al camió del Florenci, ben tapadetes amb les mantetes, que no es constipin. I ara sí, a dinar que a les 5h. marxem amb l’autocar cap a casa, molt feliços d’haver fet realitat, aquesta il·lusió que és anar un cop més a Montserrat en bicicleta.

Pere Anton

 
 

 

 

Clica sobre l'imatge de sota per veure més fotos

Montserrat BTT
 
I clicant aquí pots veure les fotos del Toni Martín
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat