Activitats Efectuades

Dia 6 de novembre 2011

Caminada Mediambiental

AEM - Ajuntament de Llorenç


 

Les Carrerades

 

 

Ni la pluja ens atura! La previsió de pluja ens fa arribar a la Casa de Cultura amb poques expectatives de que vingui algú a caminar però... ens enduem una grata sorpresa quan en el moment de començar comptem gairebé quaranta persones i quatre gossos (bé, aquests potser no venen voluntàriament), una mica d’explicació i apa! en marxa.

 
 

Tot el recorregut es va fent sota una fina pluja i sobre una bona capa de fang que ens farà variar en un parell de trams la ruta inicialment prevista. Els impermeables i els paraigües donen molt de color al paisatge gris que avui, excepcionalment, ens acompanya. Passem a tocar de grans masies, esquivem tant com podem l’asfalt i els polígons, la vinya i les bosquines es van escolant al nostre costat igual que l’aigua que baixa pels torrents i reguerots. Ens aturem poc, el temps just per fer la foto de grup a l’ermita dels Arquets i a Llobets per fer una mica d’explicació de les carrerades i el seu recorregut per aquestes contrades.

 
 

Arribem a Llorenç passant per la Resclosa i seguint pel costat del torrent, per sota dels plataners que ens ofereixen una entrada al poble molt diferent dels camins més habituals. A la Casa de Cultura, ens espera un merescut pica-pica ( sobretot pels més petits) i la visita a l’exposició del Camino de Santiago, que ens farà volar la imaginació a paisatges ben diferents al que acabem de fer.

Montse

 
Veure full informatiu
 
 

 

 

Clica sobre l'imatge de sota per veure més fotos

Caminada Mediambiental 2011
 
 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat