Activitats Efectuades

Dia 12 de desembre 2010


Pessebre a la Foradada de Montsià

 


 
 
El dia 12 de desembre de 2010, 41 persones ens vam trobar al carrer Mestre González per pujar a un autobús per anar a la Foradada del Montsià, per fer la tradicional posada del pessebre. Al cap d’una hora i mitja, vam arribar a una pista encimentada en la que vam caminar durant una estoneta. A la dreta marxava un camí relliscós a causa de la roca solta que allí hi havia. El vam seguir fins arribar a una senyal i llavors va manar cap el primer cucó, el del Victorio. Després vam seguir per un camí agradable fins arribar a la bassa de Pere Vicent, llavors vam entrar en l’únic bosc d’alzines que hi ha a la Foradada a causa del incendi que hi va haver als anys 70. Al cap d’una estona vam arribar a la Font del Burgar, on hi havia capgrossos.
 
 

Vam anar pujant per una altre camí fins arribar a dalt de la Foradada, des d’on es veien unes vistes precioses del Delta de l’Ebre. Vam posar el pessebre fet per l’Enric i l’Aleix, de fang i un tronc buit. Vam cantar una nadala i cap avall falta gent!

 
 

Vam baixar pel Mas de Mata-redona i per un caminet vam anar a parar a la pista encimentada fins arribar de nou a l’autobús. A Sant Carles de la Ràpita dinàrem un arròs pels grans i uns macarrons pels petits, tot boníssim.
Ens ho vam passar molt bé!

Jaume Palau i la colla de nens

 

 

 
 
 

Clica sobre les imatges de sota per veure més fotos

 
Pessebre 2010 MontsiÓ
 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat