Activitats Efectuades

Dia 25 de setembre 2010

BTT per la Garrotxa
Fageda
de'n Jordà, zona volcànica i Coop. La Fageda

Secció de BTT


 

 
Fa un dia clar i temperat, el dia perfecte per gaudir del paisatge afable de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà. Ens hem trobat una vintena de ciclistes i enfilem un camí de forta, però curta, pujada cap al volcà del Croscat, amb la seva cara tallada per l’home. Ens trobem un globus aerostàtic al cel, una altra manera de conèixer el territori amb calma. Una mica  endavant fem una baixadeta i creuem la carretera, ens endinsem a la Fageda d’en Jordà. Els colors encara són els d’estiu, la tardor encara no ha arribat aquí.


 


 
Anem passant per uns camins tapats pels arbres i a les seves ombres creixen bolets amb unes formes familiars pels mascles. En un punt del trajecte dubtem i decidim escurçar-lo degut al retard que portem. Ara enfilem de dret cap a fer la visita a la Cooperativa de la Fageda, la fàbrica de iogurts. En aquest tram en Xavi trenca el canvi de la bici i ha de continuar a peu. Ens esbargim força entre vaques i iogurts, mentre a en Xavi li pispen el comptaquilòmetres de la bici (avui no és el teu dia Xavi)!
 
 

Un cop acabada la visita, tornem cap a l’aparcament, on uns 10 ciclistes seguim per fer la volta al volcà de Santa Margarida passant per la ermita de Sant Miquel, seguint per un camí amb una baixada molt divertida però força complicada, que la majoria fan a peu,  amb caiguda sense conseqüències inclosa. En trobar-nos amb els altres ens disposem a dinar una mica i després tots cap a casa, però abans parem a comprar llet fresca.

Toni

 
 

Clica sobre l'imatge de sota per veure més fotos

 
BTT Fageda
 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat