Activitats Efectuades

Dia 11 de juliol 2010

Serra del Cadí per la canal del Cristall

 


Un grup de 13 persones  comencem a caminar des del poble d’Estana, a la falda de la imponent muralla Nord del Cadí. Des d’aquí es veuen els pocs accessos  a la carena, les canals que solquen tota  la paret; semblen verticals però algunes són més fàcils i es deixen superar caminant o repenjant una mica les mans a la roca.
 

 
Des del fantàstic prat de Cadí, ja podem veure bé a on ens dirigim: la canal del Cristall, s’hi veuen restes de neu i al cel, per darrera la paret, es comença a aixecar un núvol d’evolució diürna, dues preguntes comencen a ballar pels nostres caps però ningú les pronuncia en veu alta.


 


 
Ens enfilem amunt buscant el camí correcte. A mitja canal ens trobem la neu, els experts pugen per decidir si és prudent seguir ascendint i la primera pregunta es resol, la neu està molt dura i la baixada pot ser perillosa, no podem passar. Mengem una mica i comencem a baixar, al prat de Cadí parem a la font i seguim  cap al poble i a mig camí trobem resposta a la segona pregunta, SÍ! El núvol s’ha transformat en una bona tempesta d’estiu (per sort sense aparell elèctric) que ens fa arribar als cotxes amb les capelines posades. Mirem de reüll la gran paret: Tornarem!
 
 
 
 
 

Clica sobre l'imatge de sota per veure més fotos

 
Cadi
 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat