Activitats Efectuades

Dia 4 d'octubre 2009

Santes Creus en BTT

Secció de BTT


 
El Diumenge 4 d’octubre sortim de bon matí en un dia que es preveu més d’estiu que de tardor.
Com gairebé sempre que encarem cap a la banda de muntanya comencem pel fondo de Cal Pau, la manera més directe d’apropar-nos al Montmell,  travessem la carretera de Coll d’Arca i passant per Vallflor i els frondosos camins del vessant nord del Montmell arribem a l’imponent mas de Torrossolla, aquí agafem  una trialera que en porta a la pista principal i al Coll de l’Olivera.
 
 
Valorem la situació, hem perdut força temps amb dues punxades i un trencament de cadena i anem bastant endarrerits segons el temps previst, algú planteja escurçar la ruta per no fer massa tard a dinar però finalment decidim continuar endavant. Sortosament a partir d’aquí ja no tenim més entrebancs i podem mantenir un bon ritme de marxa. Passem per l’Albà, Masbarrat, Mas Miquel i pel camí de les Pobles arribem a Santes Creus, parem a esmorzar i fem la foto de grup a la plaça del monestir.
 

 

Des d’ Aiguamúrcia agafem GR-172.1 travessant el Gaià diverses vegades per unes estretes passarel·les de fusta, sols algun atrevit ho fa dalt de la bici. Arribem a Vila-Rodona i cap a Rodonyà i Masllorenç hi anem per camins asfaltats. Un altre cop per camins de terra, que son els que ens agraden, arribem fins Masarbonès , més endavant, ens incorporem al curs dels torrents de la Seguera i de la Llàntia que ens duran fins vora La Bisbal sense haver de tocar cap urbanització, cosa difícil per aquests indrets, d’aquí fins a casa un pur tràmit.

Xavi

 
 

 

 
 

Clica sobre les imatges de sota per veure més fotos

 
BTT Santes Creus
 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat