Activitats Efectuades

Dia 19 d'abril del 2008

2ª Pedalada Nocturna en BTT

 
 
 

Veure
Fotos

 
26 ciclistes iniciem la ruta a les 19:30 amb bona llum de tarda, enfilant el camí del cementiri cap a Casa Roja. Comencem a trepitjar terra passant per Els Boscos cap a L’Arboç, hi trobem una mica de fang, però res que ens freni. Mentre passem per L’Arboç la gent ens mira al veure tants ciclistes junts.
 
 

Comencem a pujar per la Costeta cap a Clariana per un sender amagat entre els pins, vorejant-ne un caigut al mig del camí, aquí tenim una punxada. Un cop reparada la roda seguim cap a Cal Bladet, al Pantà de Foix, on ens espera un refrigeri i alguns ciclistes més que faran la tornada, arribem amb els llums encesos. Aquí un petit grup de 12 ens separem del grup principal i arribem a la presa, ja de nit. El grup gran marxa cap al riu Foix, travessant-lo 3 cops i remullant-se una mica els peus.

 
   

De tornada ens trobem una estona més tard els 2 grups al camí de la Llacuneta a L’Arboç, dibuixant el camí amb llums blancs i vermells. Ara toca travessar la N-340 per sota el pont i pujar pel Pont de Ferro cap a La Masia Papiol, una pujada amb moltes pedres que ens obliga a anar amb compte per no caure tot i així algú te un ensurt sense conseqüències. Un cop arribem a dalt seguim cap a Banyeres i baixem pel camí asfaltat cap a la granja Jané i entrem a Llorenç amb molta gana de dret a La Cumprativa per sopar tots junts.

Mentre sopem ja anem pensant en la propera edició!

Toni
   
 
 

Agraïm a les companyes i companys Montse Ràfols, Sole Barea, Joan Giralt i Josep Solanes la fabulosa intendència i a "La Cumprativa" per cedir-nos el local.

 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat