Activitats Efectuades

Dia 14 i 15 de novembre del 2008

14ª Anada a peu a Montserrat

Secció de caminadors Espardenyes de Vetes
   
   

Per veure les fotos clica la càmera

Grup Llorenç
 
Els dies 14 i 15 de novembre passats i com ja és tradicional, aprofitant la lluna plena, es va fer la caminada a Montserrat.
Aquest any s'ha batut el record de caminadors (31 van sortir de Llorenç, 13 de Sant Quintí de Mediona i 69 de Collbató, sumant un total de 113  caminadors). Tot un èxit!
El primer grup va sortir de Llorenç a ¼ de 9 del vespre, direcció Sant Martí Sarroca. En aquest punt es va fer la primera parada per poder sopar tranquil·lament i agafar forçes per continuar la marxa.

 

Grup Piera
Sobre les tres de la matinada es fa el reagrupament amb el segon grup, que es troba a Sant Quintí de Mediona. En aquest punt hi ha el cotxe d'avituallament que reparteix cafè i ganyips per tothom.
 
Joves
 
Al cap d'una bona estona es repren la caminada i gairebé sense adonar-nos-en arribem a Piera, parada obligatòria per poder revifar-nos del cansament i del fred, ja que ens espera un dels trams amb més dificultat, com són els coneguts “matamatxos”.
Bé, xino xano anem fent camí i arribem a Collbató, i aquí tots junts, emprenem el camí que ens portarà a Montserrat.
 

Tots els grups

 

A les 12 del migdia, hora oficial per fer la foto de família a la plaça del Monestir. I, després de fer la visita a la Moreneta i un tomb per les botigues, agafem l'autocar i de volta a Llorenç.
Cal agrair la col.laboració del Joan Moreno i el Pau Viñas per acompanyar el grup de caminadors a Sant Quintí, el Carlus pel suport logístic que fa durant la nit i el Rafecas per deixar-nos la furgoneta.

Gràcies a tots i fins l'any que ve!

El grup

 
 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat