Activitats Efectuades

Dia 30 de març de 2008

10a etapa GR-92 Sant Feliu de Guixols - Tossa de Mar

Secció de caminadors Espardenyes de Vetes
   
   
 

Veure Fotos

 

El passat dia 30 de març a 2/4 de 9 del matí amb un temps bastant fred, un grup de 12 caminadors ens vàrem posar en marxa per recorrer els 23 quilòmetres que separen aquestes dues poblacions de la Cosa Brava.
A diferència de les últimes etapes, que els camins de ronda ens portaven practicament arran de mar, el recorregut d'aquest tram és íntegrament per l'interior. Deixem ja les comarques empurdaneses per entrar a la comarca de la Selva. La major part de camins i corriols són entre alzines sureres i pins pinyoners, també trobem alguna ermita i masies practicament derruïdes. Després d'unes 4 hores de camí, i sempre en tendència anar pujant, arribem al Puig de Ses Cadiretes, lloc emblemàtic dels excursionistes gironins, i on es pot gaudir d'una panoràmica fantàstica. Al cap d'una estona reprenem el camí que ens portarà finalment fins a Tossa de Mar.

 
 

Per fí arribem a Tossa, són les 3 de la tarda, hi ha cansament i molta gana, anem doncs, a fer una paella per recuperar-nos de tot plegat.
Després de dinar anem a visitar el castell i el nucli antic del poble, val la pena, tot el conjunt té un encant especial.

Bé,res mes i fins la propera!!!

EL GRUP
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat