Activitats Efectuades

Dia 17 de febrer de 2008

9a etapa GR-92 Palamós - Sant Feliu de Guixols

Secció de caminadors Espardenyes de Vetes
   
   
 

Veure Fotos

 
El passat dia 17 de febrer un grup de caminadors de l'Associació Excursionista el Montmell (secció Espardenyes de vetes), juntament amb un membre del Centre Excursionista Esquelles d'Amer, ens vam trobar per fer aquesta novena etapa del GR-92.
Sobre les nou del matí i després d'arribar amb cotxes fins a Palamós – Cala Fosca -vam iniciar el recorregut per aquests indrets de la Costa Brava.
 
 
Les vistes espectaculars ens van acompanyar al llarg de tot el camí que ens va portar fins a Sant Antoni de Calonge, Torre Valentina,Platja de la Belladona, Platja de Sa Cova, Platja d'Aro,Platja de Sant Pol, etc. i sense anomenar la infinitat de cales i caletes fins arribar a Sant Feliu de Guíxols. Tot i que el recorregut no era molt llarg (unes 5 hores aprox.), si que era un pujar i baixar per les diferents cales que ens vam anar trobant al llarg del matí.
 
 

Una vegada arribem a Sant Feliu, agafem els cotxes i anem a dinar a Platja D'Aro, a casa d'un íntim amic nostre, per cert, ja feia estona que ens estava esperant. Aquesta vegada la cuinera del grup, la senyora “Pepita Andreu”, va voler obsequiar-nos amb un deliciós menú. Allò que només ella sap fer i que no hi ha manera de poder treure-li els secrets de la bona cuina. En fi, per llepar-se els dits.
Animeu-vos a caminar, el caminar és salut..................... i alegria...............

EL GRUP
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat