Activitats Efectuades

Dia 26 d'octubre de 2008

Via Ferrada de La Trona (La Mussara)

 
   
   
 

Per veure més fotos
clica la càmera

 
 

Sortida d’AEM a la via ferrada de “La Trona” a la Mussara.

Després de canviar l’hora, un grupet de persones ens trobem a les 8 del matí del diumenge 26 d’octubre davant la Casa de Cultura, disposats a passar una bona estona... a la serra de Prades, a la zona de la Mussara.

 

 
En total som 9: tres adults i tota una tropa de jovent amb moltes ganes de provar això de les “vies ferrades”. Arribem allí a quarts de 10, i ens apropem a la via passant per l’Hospital dels Carlins, i esmorzem en un racó penjat molt bonic, que és on acaba la via ferrada. Baixem al peu de la via, ens posem el material i comencem a pujar: a poc a poc i bona lletra! Les primeres sensacions són d’impressió i respecte, però amb l’estona agafem confiança i gaudim d’allò més de la pujada d’adrenalina. Passat un flanqueig aeri, arribem al ràpel d’uns 10m que el Vicenç s’encarrega de muntar i assegurar. Ens anem despenjant fins on hi ha el Pere Anton, i prosseguim els pocs metres que falten per acabar. Un parell dels joves encara van repetir la ferrada, aprofitant que era curteta!
 
 

Al final de la via fem la foto de grup, intercanviem emocions i decidim aprofitar que som en aquesta serra tan maca per anar a escalar una mica. Així doncs, ens desplacem fins la Font del Roure i ens acostem a unes parets passant per l’impressionant pas de la Cova Llonga. Acabem escalant cinc vies - alguns les van fer totes -, i al final l’excursió ha estat ro-do-na. Home, per ser el primer contacte amb la paret vertical i les cordes, podem dir que n’estem cofois i feliços... com anissos! Fins la pròxima!

Ferràn

 
 
 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat