Activitats Efectuades

Dies 17 i 18 de maig del 2008

BTT a la Via Verda de la Val de Zafán

 
 

Veure Fotos 1er dia

Veure Fotos 2on dia

 

Quan plou a gust de tots. De Valdealgorfa a Horta de Sant Joan en bicicleta.

Ni fred, ni calor. Amb pluja,  però quan tothom estava a recer , s'ha de reconèixer que el departament de pluges va tancar be l'acord, i després de sopar a l'alberg dels Olivers, galetes i cava. Ep!  jo crec que tothom repetiria !

Molt be la Via Verda de la Val de Zafan, el pendent just per als "novatos" i un recorregut molt relaxant per als experimentats. Travessar el Matarranya, veure els camps, els ametllers, les fulles verdes de les vinyes i... nyam, nyam, les cireres!., que consti que no en vam agafar cap que no fos pública, i passar per les estacions abandonades. Quina llàstima que la única que està recuperada sigui un hotel de luxe!.

 
 
 
 

A destacar, el túnel de l'estació de Valdealgorfa, de dos quilòmetres a les fosques i fresquet. El terra està força ben compactat però te trams amb pedres. Cal portar llum i anar en compte, sobretot la canalla, un parell van anar a parar al voral.

I anècdotes. Les alforjes de la Núria, semblaven la butxaca del Doraemon!, cistelletes de tomàquets mini, el formatge directament des del paquet... dissabte, després de dinar va seguir la marxa molt més lleugera. Més, les sabates espeleòlogues del Xavi . Saltant les roques que tallaven el camí li marxa el peu, el recolza on pot i...se li enfonsa, ràpidament el treu, però surt del fang sense la sabatilla, que queda totalment enfonsada i plena a vessar de fang!. Per sort hi havia tolls al costat i, més be o més malament, va poder rentar-la. Això si, va acabar el recorregut amb el peu fent xipoller.

En resum un cap de setmana rodó.

Dolça

 

 
 
 
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat