Activitats Efectuades

Dia 30 d'octubre, 6, 13 i 16 de novembre del 2008

Cicle d'Audiovisuals

 
 

Dia 30 d'octubre a les 20:30 al Centre

CICLE D'AUDIOVISUALS

L'ALTRA CARA DEL K2
Òscar Cadiach
 
El cicle va començar amb la xerrada de l’Òscar Cadiach sobre l’ascenció d’ un dels vuit mil més difícils, el k2, per la via més complicada, la Magic Line. En aquesta xerrada vam poder disfrutar de la muntanya en estat pur, de l’esforç físic en alpinisme portat al límit; vam poder veure una gran implicació tècnica, tant en la predicció meteorològica com en l’estudi de la muntanya i el seu comportament, la tecnologia de forma indispensable per tenir l’oportunitat de fer cim. I alhora ens vam trobar amb la força de la motivació, el treball en equip d’algu més que una simple afició i la dura realitat d’una pèrdua en un esport de risc.
 

Dia 6 de novembre a les 20:30 al Centre

CICLE D'AUDIOVISUALS

TREBALLAR A L'ANTÀRTIDA
 

La següent setmana vam tenir la xerrada de l’ Òscar Alemán sobre el treball en una base d’investigació a l’Antàrtida. Una aventura a peu de pista que diriem, amb el gel com a protagonista, com amic i enemic. Una xerrada curiosa sobre les implicacions que pot tenir viure a l’Antàrtida i que potser no ens haviem plantejat mai. Ens va ensenyar la vida en el dia a dia, el treball d’un guia d’alta muntanya i els pros i contres d’ una convivència molt estreta.

 

Dia 13 de novembre a les 20:30 al Centre

CICLE D'AUDIOVISUALS

EN BICICLETA PELS DESERTS DEL MON:
UNA ALTRA FORMA DE VIATJAR
 

I per acabar, la xerrada d’ en Sergi Fernández sobre la seva aventura viatjant pels set deserts més grans del món. Realment una altra forma de viatjar. Vam poder conèixer una altra manera de veure el món i la vida, des de dalt d’una bicicleta, a un ritme marcat pel camí, per la gent de l’entorn i per la curiositat del que et trobes de nou. Rutes que ens portaven al mig d’una cultura, a conèixer la seva gent i sobretot les pedres del camí, en tots els sentits. Un repte personal molt interessant, on el millor és no tornar endarrera perquè ja saps el que hi ha, sinó tirar endavant de cap al desconegut.

Irene

 

Dia 16 de novembre

Inauguració de l'Exposició "Camins històrics i tradicionals de les comarques de Tarragona "

Rafael López-Munné


- Presentació a càrrec del geògraf i professor de la URV de Tarragona:

Rafael López-Munné

 

Col·laboren:

Ajuntament de Llorenç del Penedès
Diputació de Tarragona

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 

 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat