Activitats Efectuades

Dia 13 de maig del 2007

6a etapa GR-92 L'Escala - Torroella

Secció de caminadors Espardenyes de Vetes
 
 
 
 
El grup al Castell de Torroella de Montgrí
 
El passat dia 13 de maig vam fer la 6ena. Etapa del GR – 92, que ens va portar de l'Escala fins a la bonica població de Torroella de Montgrí, amb un recorregut total de 20 Km. Sobre les 8 del matí un grup de 10 caminadors vam iniciar la caminada al port pescador de l'Escala. El camí passa pel passeig de mar i continua per zona urbana fins arribar a la primera cala. Aviat el camí comença una suau pujada que va vorejant els penya-segats. La panoràmica segueix sent extraordinària a tota la Costa Brava. Seguim amb el camí de ronda que ens portaa la tan anomenada com espectacular Cala Montgó, una de les més populars de tota la costa. Al cap d'una estona més de camí, arribem amb un mirador anomenat punta del Milà. Aquí fem una parada per poder gaudir de les vistes impressionants que hi ha en aquest indret.
El camí va deixant la costa i s'endinsa per l'interior que ens porta amb una cruïlla de camins on hi ha el queva fins a Torroella de Montgrí. També es pot agafar l'altre opció que serà fer la pujada al castell de Montgrí. Com que el temps ens acompanya i les ganes també, decidim fer la pujada al castell, i xino xanu comença l'aventura. El camí o millor dit la pujada ens fa suar de quina manera fins arribar dalt, però l'esforç ha valgut la pena. La vista privilegiada que es gaudeix d'aquest indret és espectacular. Podríem dir sense cap mena dedubte que és la millor de tota la Costa Brava.
Bé, una vegada toquem de peus a terra, ens dirigim cap al poble de Torroella a fer una visita pel nucli antic i acabem la jornada amb un merescut dinar de forquilla.

FINS LA PROPERA.

EL GRUP
 
 
 

ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA MONTMELL

Mestre González, 6    43712 Llorenç del Penedès       aemontmell@tinet.cat