dimecres, 26 de març de 2008

 

miércoles, 26 de marzo de 2008

 

 


                           

 

 

GENEALOGIA DEL COGNOM

 

GENEALOGIA DEL APELLIDO

 
 


ARIMANY

 

 

 

 

 


 

Benvinguts a la meva pagina web, i ara de vosaltres.

 

Amb aquest treball vol facilitar a tots els Arimany i altres interessats, poder conèixer el nostre cognom: El seu origen i significat, la seva historia, i poder conèixer els llocs, i personatges que porten el nostre cognom i que per la seva tasca son rellevants en la historia del nostre país.

 

Desitjo que aquesta web sigui del vostre interès i que ben aviat contacteu amb mi per tal de donar la vostra opinió i que pugueu ampliar i millorar amb les vostres aportacions la historia del cognom ARIMANY.

 

 

Cuadro de texto: Bienvenidos a mi pagina web, y ahora de vosotros.

Este trabajo quiere facilitar a todos los Arimany y otros interesados, poder conocer nuestro apellido; Su origen i significado, su historia, y poder conocer los lugares, y personajes que llevan nuestro apellido i que por su labor han sido y/o son relevantes en la historia de nuestro país.

Deseo que esta web sea de vuestro interés de que pronto contactéis conmigo para dar vuestro opinión  y que podáis ampliar y mejorar con vuestras aportaciones  la historia del apellido ARIMANY.

 

 
 


Cuadro de texto: INICIMANEL ARIMANY I FERRERFARMACIA ARIMANY DE GRANOLLERSMASIA ARIMANY A SANTA MARIA DE CORCÓPASTISSERIES ARIMANY DE TARRAGONASEPULTURA DE GASPAR ARIMANY A CASTELLÓ DE FARFANYAMIQUEL ARIMANY I BADRINASRAMON ARIMANY CARRERASBEAT ALFONS ARIMANY I FERRERCuadro de texto: INICIO                                

                                                       

 

                                 

 

 

 

Pagina i material recollit per : ALFONS ARIMANY i PEREZ

Per qualsevol sugerencia i aportació podeu contactar:

Telèfon: 635449145

: aarimany@tinet.org