Festa Major de Cubelles. III Motocross Vila de Cubelles Diumenge, 18 d'agost del 2002.

a inici

     
  nota: el tamany de les fotografies és de 300x400 en tots els casos. En la presentació de la pàgina es veuen reduides per motius de l'espai de presentació.  
     
 
pàgines galeria:  -   -   -   -   - 
 

      Cubelles, Zona de la Tèrmica, diumenge 18 d'agost del 2002. En un diumenge assolellat com pocs durant aquest estrany estiu del 2002, a les 10 de matí ha començat el III Motocross Vila de Cubelles, sota un sol de justícia.

      Els participants han estat repartits en dos grups, amb dorsals grocs i blancs per a diferenciar-los. Cadascun dels grups ha celebrat dues rondes classificatòries, més una tercera de cinc minuts i dues voltes per a la repesca dels dos últims.

      La final ha estat expectacular, amb mitja hora d'emocionant cursa, on els més brillants destacaven amb grans salts en els desnivells del circuit, i han hagut de lluitar contra el fang que s'acumulava en diversos trams del circuit, mullats artificialment per tal d'incrementar la vistositat de l'event.

      A l'acabar la cursa, s'ha procedit a una prova extra de millors salts sobre el monticle muntat sobre la línia d'arribada, i tot seguit, ja tocades les dues del migdia, s'ha fet l'entrega de premis.

      S'ha de felicitar l'esforç que els organitzadors, Moto Club Cubelles, realitza per a que el públic pugui disfrutar d'aquest tipus d'events, i esperem que es pugui celebrar en propers anys.

     
 
pàgines galeria:  -   -   -   -   - 
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
links relacionats Equipo Mx Sánchez: Galeria fotogràfica del pilot Ivan González al II Campionat Motocross de Cubelles (2001)
  Federació Catalana de Motociclisme
   

elDirectori.net   -   posa't en contacte