III Premis Col·legi Enginyers Industrials de Tarragona

 

 

El dia 16 d’Abril,  alumnes de 2n de Batxillerat del nostre Institut van participar en el Fòrum TRICS celebrat al complex Educatiu de Tarragona (Antiga Universitat Laboral). En aquesta trobada van exposar els seus treballs de recerca davant de molts alumnes de primer de Batxillerat provinent d’instituts de la demarcació de Tarragona.

Membre organitzador d’aquestes trobades són el Col·legi d’Enginyers Industrials de Tarragona, els quals van fer una sel·lecció dels 5 millors de Treballs de Recerca de caire Tecnològic.

Els alumnes Jordi Grau i Toni Granados, van ser escollits entre els 5 sel·leccionats per accedir als III Premis del Col·legi d’Enginyers Industrials de Tarragona.

El dia 14 de Maig a la seu del Col·legi d’Enginyers Industrials de Tarragona, amb la presencia de l’inspecció Educativa Sra Rosa Maria Codines, en representació del Director General Sr Vicens Villena, el Delegat del Govern a Tarragona Sr. Xavier Sabaté i membres del Col·legi d’Enginyers, es va fer l’acte d’entrega de premis atorgan als nostres dos alumnes els accésits.

Des de l’IES Gabriel Ferrater volem felicitar-los per la tasca feta.

 Rafel Ortiz.
Tutor dels Treballs de Recerca

Recull Fotogràfic de l'acte.