Propers concerts
La vaqueria
14 de març, 23:00
Sou el visitant:

L'adéu a LA TARAMBANDA

La formació de pop-rock La Tarambanda donarà per acabada la seva activitat el proper dia 14 de març en un concert de comiat a la sala La Vaqueria de Tarragona. Els motius d'aquesta dissolució es troben en la decisió de la cantant, l'Anna Cusell, d'abandonar el grup per motius personals. Davant d'aquest fet, la resta de la banda ha optat per dissoldre La Tarambanda, tot i que no es tracta d'una decisió irrevocable i no descarten recuperar el projecte algun dia.

Des de la seva formació l'any 1999 La Tarambanda ha realizat una quarantena de concerts, la majoria a les comarques de Tarragona, però amb escapades a les demarcacions de Girona i Barcelona. Entre les actuacions més destacades hi ha l'actuació a la festa Sant Jordi de Girona (2000), La Cova del Drac de Barcelona (2000), La Fira del Disc de Reus (2000), el Senglar Rock (2001), El Mercat de Música Viva de Vic (2001) i les Festes de Santa Tecla de Tarragona (2001).

En quant a mitjans de comunciació, La Tarambanda ha passat per Punt 6 Camp, Radio Cambrils, 40 Principals Girona, Radio Vendrell, Radio Molins de Rei, Radio Tordera, Ona Valls FM, Catalunya Ràdio, Tarragona Ràdio, Cadena Ser Paral·lel Penedès, rockcatala.com, Revista Enderrock, Diari Avui, Diari de Tarragona, El Punt, El Pati, El Llanut, Canal Reus TV i Televisió de Catalunya.

En l'àmbit dels concursos La Tarambanda va guanyar, juntament amb altres 3 grups, el Concurs dels 40 Principals Girona (2000); va quedar en tercera posció en el concurs del Festival.com de l'Alt Penedès (2000); va quedar finalista del Concurs de Música Jove de Reus (2001); 1r classificat en la fase de maquetes del D.O. Tarragona (2001) i finalista del Sona9 (2001). Tot això gràcies a la gravació de dues maquetes, la primera l'any 1999 amb la veu del primer canant del grup, i l'altra el 2001 amb la cantant actual. La Tarambanda també ha aparegut en el recopilatori del concurs Festival.com i apareixerà en el CD del D.O. Tarragona 2001.

La Tarambanda està formada per Toni Martínez (guitarra), Oriol Olivé (guitarra i veus), Anna Cusell (veu), Jaume Martínez (piano i hammond), Dani Catena (bateria) i Eduard Solé (baix). També han col·laborat amb el grup en Jordi Martínez (saxo i clarinet) i en Paco París (percussió). El baterista fins el setembre del 2001 va ser l'Andreu Martínez i el cantant fins el maig del 2000 va ser Francesc Rius.

Ben aviat la pàgina web del grup (www.tinet.org/~taramban) tindrà com a únic contingut la història del grup, material d'arxiu, vídeos, etc.

Us esperem en el concert de comiat del dijous 14 de març a La Vaqueria (Tarragona) a les 23:00.

Atentament,

La Tarambanda