L'Associació Amics del Tango de Tarragona es una associació sense afany de lucre, amb la missió de fomentar, mitjançant activitats lúdiques, la música i el ball Argentins, en la seva máxima expressió, el TANGO, amb l'iniciació, difusió i práctica d'aquest.

L'Associació Amics del Tango de Tarragona es la Associació Pionera en la creació del moviment de Tango Argentí aTarragona.

Us anunciem que tenim les portes obertes a tots aquells events comuns que puguin surgir, en pro del moviment Tanguer a Tarragona.


El día 30 de Juny de l'any 1999, en una reunió d'amics als qui unia l'afició al Tango, ens vam plantejar la falta a la nostre ciutat, d'un moviment tanguer, tal com solen haver, a Madrid, Barcelona, València o en tants altres llocs d'Espanya, on existeixen associacions, és celebren festivals, exhibicions, milongas etc, i per tal motiu vam decidir omplir aquest buit, creant una associació de Tango, elaborant una acta fundacional, uns estatuts i legalitzant el grup, constituint-nos com
 >Associació Amics del Tango de Tarragona<
El gener del 2000 es va convocar junta extraordinària, crear  grups de treball, i admetre nous socis. És quan realment va començar l'activitat de l'associació.

TARRAGONATANGO