Cabres
Principal Amunt Apicultura Billar Castells Cabres Energia Solar

 

Quant parlo de cabres hem refereixo a vehicles a motor. Les anomeno cabres pel fet que el motor que porten és del conegut "dos cavalls" o "cabra".

Al ramat hi ha 4 cabres i totes elles me les estimo per igual, totes elles tenen o tenien alguna cosa especial.

cabra2.jpeg (15041 bytes)La primera, en pau descansi, es deia "cabra boja". Molts diumenges la treia a pasturar. Aquí la pots veure, tossuda com cap, intentant pujar al cim d'aquesta muntanya.
cabra3x.jpeg (80759 bytes)Quant la "cabra boja" és va fer vella i ja no podia sortir a pasturar pels cims, és va fer donant d'òrgans i gràcies a ella i algun que altre cabró va néixer la "tres-potes". Aquesta cabra no va tenir tant d'èxit com la primera encara que la idea no era pas tant dolenta.
Qui treu la cabra a pasturar és el meu germà. Aquí tens la "tres-potes" pocs minuts després de néixer. Va durar 24 hores.
cabra4x.jpeg (85612 bytes)Un cop vist que en comptes d'una cabra el que va sortir va ser un abort, el meu germà i jo vam decidir fer les coses ben fetes. I el resultat de tot això va ser el naixement de la "Supercabra". això si que és una cabra com cal. Aquí pots veure la "Supercabra" fent la cabra.
 

Correu
Pàgina actualitzada el 05/05/00