Passatemps
Principal Passatemps Feina Genealogia Sant Martí

Apicultura
Billar
Castells
Cabres
Energia Solar

 

De passatemps en tinc i n'he tingut molts. I m'he adonat que tots els passatemps són relativament de minories. Dins dels meus entreteniments no hi ha futbol, no hi ha bàsquet, no hi ha tennis, no hi ha golf, no hi ha música, no hi ha cine... Això no vol dir que no m'agradin, (un Barça-Madrid no me'l perdo, una bona pel·lícula la vaig a veure...) però si que es veritat que no hi dedico l'esforç necessari per estar mínimament al dia en aquests temes, mes aviat al contrari.

Segurament hi té a veure molt la meva filosofia de la vida. "Fes només allò que t'agrada fer, Però esforça't al màxim per fer-ho cada dia millor." i "Si hi ha quelcom que no t'agrada i s'ha de fer, fes per manera que t'agradi"

Des de aquest punt de vista, podríem dir que només hem dedico a fer quatre coses, però les intento fer el millor possible.

Un dels passatemps que m'agrada i que hi dedico molt esforç a fer-ho bé és el FRONTENNIS. Pertanyo al Club Frontennis Sant Martí on soc un dels fundadors i on participem al campionat de Catalunya de frontennis en dues modalitats: Preolímpica per parelles i preolímpica per equips. El motiu principal pel qual una de les meves distraccions és el FRONTENNIS és que a Sant Martí de Sesgueioles hi ha un frontó, construït l'any que vaig nèixer, així doncs tota la vida he vist el frontó i degut a que en qüestió d'esports a Sant Martí no és pot elegir gaire cosa mes, molts, sobretot al estiu ens van afeccionar al frontennis.  

Actualment m'ha agafat molt fort, la afecció pel fet casteller. Soc soci de la colla castellera dels Castellers de Lleida.

M'agrada el billar de caramboles. Durant molts anys vaig tenir llicencia federativa i jugava pel Club Billar Cervera. 

El mon de l'apicultura és un mon espectacular, que vaig començar a  afeccionar-me a partir d'any 1997

Fer experiments i provatures és una afecció que a vegades m'ha portat més d'un disgust, però altres vegades m'ha omplert de satisfacció. Un exemple d'aquestes històries és la creació de cabres bojes ( vehicles amb motor) i el ús de l'energia solar per ús domèstic.

Correu
Pàgina actualitzada el 06/02/02