Plataforma UnitÓria Onze de Setembre

Joventut Nacionalista de Catalunya - Ďmnium Cultural Baix Camp - Maulets - Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya - Uniˇ de Joves - Casal Independentista i Popular Desperta Ferro - Centre Internacional EscarrÚ per a les Minories ╚tniques i Nacionals (CIEMEN) - Joves amb Iniciativa


Adheriu-vos al manifest de la Plataforma


foto diadaUn any mÚs s'ha constitu´t a Reus la Plataforma UnitÓria Onze de Setembre, que aplega col.lectius diversos de totes les tendŔncies amb la intenciˇ de celebrar a Reus un seguit d'actes reivindicatius amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Al marge de l'acte central de la jornada, la manifestaciˇ pels carrers, enguany hi haurÓ una taula rodona d'homenatge a aquelles persones que van formar part de l'Assemblea de Catalunya i una exposiciˇ amb material original de la Marxa per la Llibertat i la mateixa Assemblea de Catalunya.

TambÚ aquest any, l'oferta l˙dica Ús molt mÚs Ómplia que la de l'any passat i inclou, de moment, dues activitats musicals (folk i rock) per tal de satisfer tota mena de p˙blic.


divendres 6 de setembre

Taula Rodona amb col.loqui: L'ASSEMBLEA DE CATALUNYA a Reus.
Una reflexiˇ sobre la importÓncia del grup de treball de l'Assemblea a Reus.
Intervindran protagonistes destacats d'aquell moment i moderarÓ l'acte Josep M. Arias, periodista.
A les 8 del vespre, a la Sala d'Actes del Centre de Lectura de Reus.


Del 9 al 15 de setembre

ANYS DE LLUITA! Exposiciˇ sobre l'Assemblea de Catalunya i la Marxa per la Llibertat, a la seu de l'Orfeˇ Reusenc (Carrer de Sant Llorenš. Reus)


dimarts 10 de setembre


8 del vespre: MANIFESTACIË

Sota el lema per la llibertat dels pobles, independŔncia! ens trobarem a tres quarts de vuit del vespre a la plaša del Castell i ens manifestarem pels carrers del centre de la ciutat de Reus.10 de la nit
CRESCENDO

A la mateixa Plaša, a les deu, hi haurÓ un recital de m˙sica tradicional i popular a cÓrrec del duet CRESCENDO, vingut expressament de la Catalunya del Nord.
L'entrada serÓ de franc.


11 de la nit
CONCERT DE ROCK

A l'espai obert "La Palma" (carrer Ample s/n), es farÓ un concert de rock amb els grups:
BRAMS, GRAMOXONE SKA BAND i TWIRIS
El preu Ús de 600 pta. en venda anticipada i 800 pta. el mateix dia a la taquilla.
Punts de venda anticipada: Taverna Sarri i Bar Campus (Reus) / Pub l'Espantall (Cambrils) / Pub Kalea (Salou)


Actualitzat el 20/08/96

TORNAR