Article de la sèrie "Un altre Punt de Vista" publicat a NOU DIARI el 29 de Juny de 1995

LA TECLA CAP PER AVALL

Hola mama:

Aquí a Honolulu estem de cap per avall; hi ha 12 hores de diferència amb Tarragona. Hawai és com les Canàries però en americà i ple de japonesos. Es veu que després d'atacar Pearl Harbor (que està aquí mateix) i que els americans s'enfadessin, van decidir canviar els canons per les Cannons i conquistar les illes a base d'avions plens de turistes.

Com ja saps hem vingut al Congrés Mundial de la Internet Society a explicar com volem fer que Tarragona sigui una ciutat digital, amb els seus ciutadans i empreses connectats amb tot el món. Fixa-t'hi si és grossa la que estem montant que aquí, entre 1.200 congressistes de tot el món, hi ha un barceloní, dos madrilenys, un basc i tres tarragonins...! Ja et vaig dir que en això de la Internet corren més els petits que els grans.

Gràcies a Internet aquí a Honolulu podem llegir l'Avui i sabem que el Serra ja ha dimitit; aquí al Casino de Waikiki les apostes estan 10 a 1 que el González aguantarà el que sigui, fins i tot quan se sàpiga que va ser ell qui va matar el Paquirri. El que no sabem és com va acabar els Secrets de Família. Amb qui es queda la Dolors? A veure si TV3, que ja està a l'Internet, informa d'aquestes notícies bàsiques per a la salut del país. Quan el NOU DIARI es connecti a Internet podrem llegir-lo a Waikiki, a Copacabana o a Malibú i semblarà que estem a l'Arrabassada; ara que el Borrell s'ha carregat els xiringuitos no notarem la diferència.

Bé, em despedeixo; molts petons per a tots, especialment per al Manel i el Xavier, i records als quatre amics que em llegeixen. Cordialment, Manel.

P.D. Aquest article ha estat enviat per correu electrònic; Visca la Internet!
Tornar a la plana principal