Article de la sèrie "Un altre Punt de Vista" publicat a NOU DIARI el 15 de Juny de 1995

ALLÒ QUE EL VENT S'ENDUGUÉ

En Jordi feia temps que estava intranquil. La seva relació amb l'Escarlata no li havia portat més que mals de cap. De fet no sabia ben bé per què hi anava amb aquella noia; eren de families ben diferents, tenien amics diferents i fins i tot parlaven idiomes diferents. El pare Josep Anton ja li ho havia advertit: "Jordi, això teu amb l'Escarlata acabarà malament". Ara l'havia citat a correcuita. Sense masses contemplacions va anar al gra:

-Jordi, quiero abortar

-Però què dius dona. Ara em véns amb aquestes? No haviem quedat que no en parlariem d'aquest tema? T'ho he aguantat tot, fins i tot que m'espiessis; ja saps que a mi m'importa molt el piset que ens hem montat i les inversions que hi hem fet. Però què dirà ara el pare Josep Anton? És el meu director espiritual i ja saps que en aquestes qüestions...

-Nada, nada, excusas. Tu mismo lo dices; tu nunca me has querido y lo hacess todo por mi dinero...

-Però, què t'empatolles? Pot-ser si que tindrà raó aquell boques del José María que va dient que ets un pendó. Tu el que vols és anar-t'en amb el Julio oi? Doncs tu mateixa noia.. Ja saps el que diuen, que el Julio és un pervertit que es fa amb el José María.

-A Dios pongo por testigo...

Un moment, un moment.... Com és el final de la película? Opció A: l'Escarlata aborta i s'en va amb el Julio. Opció B: l'Escarlata no està embarassada...és una bromista la punyetera!. Opció C: l'Escarlata aborta però es queda amb el Jordi (el pare Josep Anton posa tres avemaries de penitència i aqui no ha passat res). La sol.lució, el mes vinent.
Tornar a la plana principal