Article de la sèrie "Un altre Punt de Vista" publicat a NOU DIARI el 22 de Desembre de 1994

X

10 en xifres romanes? Un empat a la travessa? Una "pel.liculeta"? No; molt més apassionant que tot això. És el símbol que el jutge Garzón va posar al cim de la piràmide de la trama dels GAL. Ell, com tothom que penssi una mica, sap qui és el senyor X. S'ens ha volgut tractar d'imbècils obligant-nos a combregar amb rodes de molí; dos funcionaris policials de segona fila haurien muntat una multimilionària organització de delinqüents al servei dels interessos inconfessables de l'Estat.

I tot això sense coneixement dels seus superiors i del Govern. Ara Garzón va darrera de les proves que desenmascarin el senyor X. Ho aconseguirà?

Jo espero, per la salut social, que sí. No es pot anar segrestant ciutadans innocents amb l'excusa de lluitar contra el terrorisme. No es poden fer les mateixes barbaritats que els pistolers d'ETA en nom de la democràcia. Utilitzar les majories legítimes per tapar les vergonyes d'alguns és el primer pas cap al totalitarisme. Jo passo de si Garzón es vol venjar o de si és un "superstar". Com a ciutadà, com a contribuent i com a demòcrata tinc dret a saver si el senyor X és qui jo em penso que és. I que de pas ens digui on és Roldan.

Mentrestant, com que és Nadal, aprofito per desitjar pau, salut i felicitat a tots els meus soferts lectors.que, pel fet de ser-ho, demostren la seva bona voluntat.

Tornar a la plana principal