Article de la sèrie "Un altre Punt de Vista" publicat a NOU DIARI el 5 de Gener de 1995

SOLCHAGA

Estic preocupat. Saben aquella sensació que alguna cosa no encaixa i no saps ben bé què? Doncs això és el que m'està passant darrerament. Amb les presons plenes de "gente guapa" i de policies i amb els jutges intentant posar una mica d'ordre als llargs anys del "todo vale" fa temps que no sabem d'un dels màxims responsables del desgavell. On és Solchaga?

No és que vulgui que un jutge l'empaperi, Déu m'en guard. El que passa és que m'agradaria saber què està fent. Igual que quan fa estona que no sents els petits de la casa t'assalta la idea de quina n'estaran preparant, voldria estar assabentat de allò que porta entre mans el petit navarrès. Perquè molt Conde, molt de la Rosa i molt Rubio però aquí s'oblida que hi ha hagut dos senyors, ministres d'Economia per més senyes, que les han fet de tots colors. I amb un munt d'actors a la presó no és normal que no es parli dels guionistes de l'obra. A Boyer ja el marca Ruiz Mateos però, i Solchaga?

Aquell personatge molt pinxo que cargolava els contribuents mentre protegia un Rubio defraudador, aquell apòstol del diner fàcil, aquella eminència que calentava l'economia fins que es va clausurar l'Expo per posar-la al congelador l'endemà, aquell fanfarró que tan bé es movia amb majoria absoluta impedint les comissions d'investigació, ha desaparegut d'escena. I em fa por que no estigui tramant alguna malesa entre bastidors.

Ara que tot torna al seu lloc i abans que el petit la pugui tornar a embolicar cal tenir-lo controlat. Si algú sap on és Solchaga que ens avisi amb temps.

Tornar a la plana principal