NOTÍCIES

 

1

Estadístiques 2007

Durant l’any que acaba, 57 socis i sòcies, un 62% dels 92 en total que té el nostre Grup han tret la llicència federativa que els acredita com a esportistes federats a més d’altres avantatges. La quota social s’ha mantingut un any més en 12 € pels adults i de 6 € pels menors de 18 anys.

 

A la Memòria d’activitats 2007 es comptabilitzen un total de 26 activitats o sortides oficials, referenciades a la nostra web i que ja formen part de la nostra història. La preparació de l’expedició al Kilimanjaro ha omplert el calendari de sortides d’entrenament als Pirineus. A més d’altres dues expedicions als Alps de Suïssa, sens dubte l’activitat estrella ha estat la 44ena expedició Àfrica 2007 al Meru i Kilimanjaro, de 4.565 i 5.895 metres respectivament, que ha col·locat a un bon grapat dels nostres socis i sòcies, per tercera vegada, al cim d’Àfrica. En aquest butlletí hi ha un parell d’articles sobre el seu desenvolupament.

 

2

Ruta guiada Palau Robert

La nostra entitat organitzarà l’any 2008 una nova Ruta Guiada Palau Robert. Com ja sabreu, aquestes rutes subvencionades són de poca durada i molt senzilles, estan obertes a gent de tot Catalunya i tenen com a objectiu el fomentar l’activitat excursionista entre persones que no practiquen esport habitualment. El nostre Grup ha proposat un circuit matinal anomenat “Ermites al voltant de Puigpelat”. La sortida es farà el 19 d’octubre de 2008 a les 9 del matí des del Portal de Puigpelat. Contem amb la col·laboració de tothom per portar-la a terme.

 

3

Llicència federativa 2008

Ja es poden demanar a Secretaria les llicències 2008 amb el mateix procediment d’anys anteriors. En pàgines interiors trobareu informació detallada així com les variacions respecte al 2007. A la nostra web hi són les taules amb els preus i cobertures per cada modalitat.

 


Sumari

 

Butlletins