SOBRE LES LLICÈNCIES FEDERATIVES 2008

 

 

ASSEGURANÇA SUB-14 I SUB-17

 

Les Llicències Federatives de la FEEC de les categories Sub-14 i Sub-17 serveixen per participar en les competicions pròpies de la FEEC i, en el àmbit del lleure, tindran cobertura per a qualsevol altre esport que el menor practiqui de forma no competitiva.

 

Les llicències Sub-14 i Sub-17 tenen cobertura mundial i permetran que el federat pugui competir a competicions catalanes, estatals (amb l’habilitació de la FEDME) o internacionals (amb l’habilitació de la FEDME si s’escau).

 

Procediment en cas d’accident sub-14 i sub-17

 

Assistència a Catalunya i a la resta de l'Estat Espanyol

 

 

ASSEGURANÇA SUB-18, MAJORS i SUPRA-75

 

Les llicències de les categories Sub-18, Majors i Supra-75 continuen estan contractades directament des de la FEEC amb Sabadell Grup Assegurador. Enguany es canvien bona part de les cobertures sanitàries, que en línies generals augmenten.

 

Cal considerar que respecte al Pla de l'any 2007:

 

S’amplia el termini de notificació d’accidents. En cas d'accident els titulars de la llicència han de comunicar l'accident al telèfon d'assistència que apareix a la tarja federativa en un termini de una setmana (7 dies naturals), encara que es pugui pensar que la lesió no és greu i no requerirà assistència mèdica. Si no es compleix aquest requisit la companyia asseguradora no es fa càrrec de les despeses assistencials derivades d'aquell accident.

 

Les llicències de modalitats A i B, amplien l’àmbit geogràfic de cobertura passant a ser: Espanya, Pirineus Francesos, Andorra i Portugal.

 

Les llicències de modalitat C, amplien l’àmbit geogràfic de cobertura passant a ser: Espanya, Pirineus Francesos, Andorra i Portugal.

 

La Bicicleta de Muntanya (BTT) s’inclou a la modalitat C.

 

La modalitat C inclou una nova modalitat: el Canicross

 

Els majors de 75 anys han d’acollir-se a la categoria Supra-75. S’augmenten les cobertures respecte a anys anteriors i s’amplia l’àmbit geogràfic de cobertura passant a ser: Espanya, Pirineus Francesos, Andorra i Portugal.

 

Recordeu també que, igual que l’any passat, per a la tramitació de les llicències sub-14 i sub-17 és imprescindible el número o codi del Carnet Català de la Salut o Targeta Sanitària.

 

Els canvis d’adreça, telèfon o correu electrònic s’han de comunicar a la  Secretaria del Grup per tal d’assegurar la comunicació i que no tingueu problemes en rebre puntualment la revista Vèrtex.

 


Sumari

 

Butlletins