NOTÍCIES

 

1

El nostre company Joan Marquès, actual representant de les entitats excursionistes de la quarta vegueria al Comitè Català de Senders, ha estat nomenat oficialment representant de Senderisme de la FEEC a la Comissió Tècnica de regulació d’activitats físico-esportives al PNIN (Paratge Natural d'Interés Nacional) de Poblet i les Reserves Naturals Parcials (RNP) dels barrancs del Titllar i la Trinitat.

 

2

Assegurança d’accidents

Fruit de les gestions de la Unió de Federacions de Catalunya (UFEC) amb la companyia d’assegurances MAPFRE, com a millora del servei d’atenció telefònica als nostres federats menors de 16 anys que hagin de comunicar un sinistre, a partir del dia 1 d’abril s’ha posat en funcionament el NOU TELÈFON DE L’ESPORT CATALÀ: 902 157 504

 

Per tant, en cas d’accident d’un federat menor de 16 anys s’ha d’avisar immediatament a aquest telèfon 902 157 504, facilitar les referències de l’accident i l’accidentat i el número de pòlissa de l’assegurança: aquest número és el: 055-0680000022

 

3

Convocat per la FEEC en col·laboració amb Cossetània Edicions el VII Premi Vèrtex a un recull d’itineraris de muntanya. El termini de lliurament expira el 31 de desembre de 2007.

 

4

La degradació alpinística a que s’ha arribat a l’Everest amb la massificació i el circ mediàtic de les expedicions comercials ve acompanyada per la degradació física del medi. A les notícies de la construcció d’un hotel al camp base de la cara sud s’uneix ara que la Xina ha començat a construir una autovia de 108 km fins el camp base de la cara nord de l’Everest, per afavorir l’arribada de turistes i expedicions comercials, així como la torxa olímpica al 2008. Arribarà als 5.200 metros d’alçada i té un pressupost de 14,6 milions d’euros, segons una nota oficial del govern xinès.

 


Sumari

 

Butlletins