NOTÍCIES

 

1

Estadístiques 2006

La nostra entitat ha acabat l’any 2006 amb 90 socis i sòcies, 56 dels quals, un 62,2%, ha tret la llicència federativa que els acredita com a esportistes federats i els dóna cobertura d’assegurança en cas d’accidents entre altres avantatges.

 

A més del nostre butlletí quadrimestral en format paper, la nostra web i el correu electrònic s’ha transformat en l’eina fàcil i immediata de contacte amb el socis. El 94% dels socis, incloent-hi les seves famílies, reben els butlletins electrònic de la FEEC i la FEDME a més dels nostres avisos i convocatòries.

 

A la Memòria d’activitats 2006 es comptabilitzen 16 sortides oficials i referenciades a la nostra web i que ja formen part de la nostra història. N’hi han que ja són clàssiques anuals com el 12è Camí de l’Aigua, el 8è Tomb de Tardor o el 26è Pessebre, junt a les habituals caminades per les muntanyes que voregen el Camp de Tarragona a més de les ascensions al Pirineu, entre les quals cal destacar la de la Pica d’Estats, on 15 membres del grup van fer cim.

 

 

2

Assegurança d’accidents

Ja sabeu que enguany els menors de 17 anys tenen una nova modalitat d’assegurança subvencionada per la UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes) i que porta la companyia Mapfre.

 

La secretaria de la FEEC ens comunica el següent:

 

En cas d’accidents de federats/des de les modalitats Sub-14 i Sub-17 es dóna la circumstància, no contemplada inicialment, que el Servei d’Assistència de Mapfre demana el número de pòlissa de l’assegurança.

 

Aquest número és el: 055-0680000022

 

Cal que el tingueu present per si algun dels vostres federats/des us el sol·licita. Alhora preguem que en feu màxima difusió entre els mateixos.

 


Sumari

 

Butlletins