FESTA DE LA MARE DE DEU DE L'HOSPITALET DE

PUIGPELAT

 

Participació del GECT en les Jornades Culturals de Primavera

Març 2007

 

PROGRAMA DE PROJECCIONS I D'EXCURSIONS:

 

Divendres dia 23 de marc, a la Sala Parroquial a les 7 h. del vespre: PROJECCIÓ Conferencia: Parcs i àrees naturals poc conegudes de I'Oest dels Estats Units d'Amèrica, de Jordi Colell i Malla.

 

Dissabte dia 24 de març, EXCURSIÓ "13è Camí de l'Aigua Tarragona – Puigpelat", sortirem a les 6 hores del matí de la font de l'Arquebisbe Armanyà, vora el Portal de Sant Antoni de Tarragona. Aproximadament a les 9,30 hores passarem per La Secuita, pels vols de les dues de la tarda dinar de motxilla a la Capella de Ia Mare de Déu de l'Hospitalet i a les 4 hores de la tarda arribada a Puigpelat passant pel Pi i el Portal.

 

Diumenge dia 25 de març, a les 6 hores de la tarda, PROJECCIONS Audiovisuals i Col·loqui, a la Sala Parroquial, amb els títols:

 

Viatge al país dels Càtars de Pili lnostroza i Toni Coll

2006-Cicle anual d'excursions de Joan Aubia i Sardà

10 anys del centenari de l'Aconcagua de Lluís Díaz i Toni Coll

 

Diumenge dia 29 d'abril, EXCURSlÓ per assistir a l'Aplec del Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri. Puigpelat-Vilabella-Montferri-Bràfim-Puigpelat. Sortirem a les 7,30 hores del matí, dinar Paella de l'Aplec i cloenda pels vols de les sis de la tarda.

 

 


Sumari

 

Butlletins