NOTÍCIES

 

1

Canvi de veguer: En l’assemblea d’entitats de la IV vegueria de la FEEC a la que pertanyem, celebrada el 12 de desembre de 2005 a Reus, va ser elegit un nou equip directiu format per:

 

-Veguer: Lluís Simó i Martínez, de la Secció Excursionista del C.F. Reddis, de Reus.

-Sots-veguer: Josep Casanovas Redondo, del Club Excursionista Arítjol de la Selva del Camp.

-Secretari: Peter Rius May, de  l’Associació Excursionista Reus.

 

Desitgem sort als nous responsables i que tinguin èxit. Després de molts anys d’inoperància, avorriment i foscor, esperem que el nou equip pugui fer renéixer la il·lusió entre els federats, millorant la comunicació entre les entitats, a la vegada que es van actualitzant els mètodes de treball i la gestió dels assumptes davant la FEEC.

 

2

Nou delegat de senders: En l’assemblea d’entitats de la IV vegueria celebrada el passat 6 de febrer a Riudoms, ha estat elegit delegat de senders el nostre company Joan Marquès i Griñó. Serà el representant de les entitats de la IV vegueria al Comitè Català de Senders i servirà d’enllaç per a tots els assumptes que tinguin a veure amb els senders. Cal recordar la nostra zona és una de les de més tradició senderista del país, una de les que més senders marcats té i que aquí es va senyalitzar el primer sender de Catalunya i de tot l’estat.

 

3

www.gect.cat: el 16 de setembre de 2005  l’ICANN, organisme internacional que regula els noms d’Internet, va aprovar el nou domini (.cat) que defineix la identitat de la comunitat lingüística i cultural catalana. El nostre Grup ha fet les gestions oportunes per tal de canviar el nostre domini a www.gect.cat que serà operatiu a partir del 23 d’abril, diada de Sant Jordi.

 

4

Convocat el 2n concurs de fotografia al PNIN de Poblet. Presentació d’obres fins el 5 de maig de 2006. Info: pnpoblet.dmah@gencat.net

 


Sumari

 

Butlletins