FESTA DE LA MARE DE DEU DE L’HOSPITALET DE PUIGPELAT.

 

Participació del GECT a les Jornades Culturals de Primavera. Març 2006

 

PROGRAMA D’ACTES

 

Dissabte dia 18 de març, al Centre Cultural a les 8 h. del vespre: Acte de presentació del nou escut de l’entitat i Conferència sobre la situació actual dels senders a la nostra Vegueria, a càrrec de Joan Marquès i Griñó, Representant de Senders de la IV Vegueria de la FEEC.

 

Dissabte dia 25 de març, “12è Camí de l’Aigua Tarragona – Puigpelat”, sortirem a les 6 hores del matí de la font de l’Arquebisbe Armanyà, vora  el Portal de Sant Antoni de Tarragona. Aproximadament a les 9,30 hores passarem per La Secuita, pels vols de les dues de la tarda dinar de motxilla a la Capella de la Mare de Déu de l’Hospitalet i a les 4 hores de la tarda arribada a Puigpelat passant pel Pi i el Portal.

 

Diumenge dia 26 de març, a les 6 hores de la tarda, Projeccions Audiovisuals i Col·loqui, a la Sala Parroquial, amb els títols:

 

Resum d’excursions 2006 a càrrec de Pili Inostroza i Toni Coll

25è Pessebre del GECT a càrrec de Lluís Díaz i Amelia Carrilero

Via ferrada de les Baumes Corcades (Centelles-Osona) a càrrec d’Amelia Carrilero.

 

Diumenge dia 30 d’abril, excursió per assistir a l’aplec del Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri. Puigpelat-Montferri-Bràfim-Puigpelat. Sortirem a les 7,30 hores del matí, dinar Paella de l’Aplec i cloenda pels vols de les sis de la tarda.

 

Dissabte dia 3 de juny, excursió per la SERRA DE MIRAMAR. Sortirem a les 7 hores del matí, de la plaça de la Vila de Puigpelat i anirem amb vehicles particulars fins a Miramar, farem un recorregut circular, cal portar dinar de motxilla i cloenda es preveu pels vols de les sis de la tarda.

 


Sumari

 

Butlletins