NOTÍCIES

 

1

Resum 2004.  Som i volem seguir sent un club modest, però actiu. A la memòria d’activitats 2004 de la nostra web, estan ressenyades les 31 activitats que els membres del Grup han realitzat durant l’any passat, amb  les fotos i descripcions corresponents. N’hi ha sortides d’alta muntanya hivernal i d’estiu, caminades per les nostres comarques, escalades per vies ferrades, travesses fora del nostre país i les excursions clàssiques que acostumen a fer cada any. Un ventall prou ampli en quantitat i diversitat que demostra una vegada més la vitalitat de la nostra entitat que dintre de poc farà els seus 25 anys d’existència.

 

2

Llicències.  El passat any 2004 hem batut de nou el nostre rècord particular de llicències federatives. Un total de 56 socis i sòcies de la nostra entitat han demanat la llicència anual que els acredita com a esportistes en actiu. Això suposa un 70% de la massa social, un percentatge que ens fa estar molt orgullosos. Per tal de comprovar que aquesta fita no és flor d’un dia, cal recordar que la mitjana dels darrers vuit anys, és de 44 llicències/any, un 55% dels socis. El nombre total de socis es manté sempre al voltant dels 80.

 

3

A partir d’ara el web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (www.feec.org) posa en marxa un nou servei adreçat especialment als federats a la FEEC. El servei, anomenat "Usuari registrat", donarà accés exclusiu als seus adscrits a interactuar al web tot fent lliures aportacions als fòrums, penjant ressenyes o fotografies, fent comentaris a les notícies que apareguin publicades, etc. Serveis que poc a poc aniran ampliant-se.

 


Sumari

 

Butlletins