NOTÍCIES

 

1

El Comitè Català de Senders de la FEEC ha homologat el nostre Camí de l’Aigua Tarragona – Puigpelat, atorgant-li la categoria de sender de petit recorregut. A partir d’ara serà conegut a tot arreu com el PR-C-159.

 

2

La nostra entitat ha estat encarregada pel Comitè Català de Senders de tenir cura del tram del GR-92 entre la Pobla de Montornès i Tarragona, a més del sector del GR-7 entre Llaberia i Tivissa. Qui vulgui col·laborar en la neteja, manteniment i repintat, que ho faci saber a qualsevol membre de la Junta o al vocal de senders Joan Marquès, autor d’un article en aquest número sobre el tema.

 

3

La secretaria del Grup tancarà per vacances entre el 8 de juliol i el 8 d’agost i no es podran fer gestions ni demanar llicències durant aquestes dates.

 

4

Les sospites de què en la instal·lació de centrals eòliques a llocs d’interès natural de les nostres muntanyes no es respectava la legalitat vigent ni l’interès general per part de la pròpia administració catalana sembla que van confirmant-se.

 

La fiscalia anti-corrupció investiga l’actuació de dos fills del llavors President de la Generalitat Jordi Pujol, Oriol Pujol, secretari general del Departament d’Indústria i Pere Pujol, apoderat del 93 al 97 de l’empresa Entorn SL, redactora d’informes mediambientals, com també les pressions de l’exconseller en cap Artur Mas per tal d’aprovar centrals eòliques amb informes negatius de Medi Ambient.

 

Les instal·lacions afectades corresponen, entre d’altres, a Colldejou (Baix Camp), Prat de Comte (Terra Alta), Ascó (Ribera d’Ebre) i Portbou (Alt Empordà).

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal