NOTÍCIES

 

1

El nostre Grup té nova adreça postal:

 

Plaça de la Vila, 5

43812 Puigpelat (Alt Camp)

 

l’apartat de correus de Tarragona que fèiem servir des de fa anys ha quedat inactiu.

 

2

Revista Vèrtex: La revista oficial de la FEEC que rep qui té llicència anual B, C, D o E, tindrà ara periodicitat bimestral. Hem detectat que hi ha algun soci o sòcia que no la rebia perquè no tenia actualitzada la seva adreça. Comuniqueu amb Secretaria si els que teniu la llicència anual no rebeu la revista.  

 

3

A l’assemblea d’entitats excursionistes de la regió IV celebrada el dia 9 de febrer a la Selva del Camp es va aprovar un document presentat per l’Associació d’Excursionistes de Cornudella de Montsant on es critica la passivitat de la Federació en fer les gestions que li corresponen per cobrir les places que la llei atorga a les entitats excursionistes als òrgans rectors del Parc Natural de la Serra de Montsant. A la reunió de 8 de març a Puigpelat, el president de la FEEC en persona va rebutjar les acusacions, tot i assegurar més atenció d’ara endavant als temes que afectin les nostres comarques, com el futur parc natural de les Muntanyes de Prades.

 

4

Tots els socis i sòcies que es treguin la llicència anual 2004 poden adquirir una motxilla tècnica d’atac de 25 litres al preu subvencionat per la FEEC de 15 euros. Qui ja tingui la llicència i ara vulgui la motxilla també la pot demanar. Poseu-se en contacte amb Secretaria.  

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal