10è CAMÍ DE L’AIGUA

3a MARXA SENDERISTA DEL MATARRANYA

 

 

Aquest any, i com a fruit del treball dut a terme pel projecte del Curs de Tècnic de Senders de la FEEC, el 10è Camí de l’Aigua incorporarà algunes innovacions com és el seguir-lo alguns bocins un xic més a prop, dins de les nostres possibilitats, doncs com ja sabeu la mina segueix les corbes de nivell, i avui per avui, nosaltres no podem passar per tot arreu, un dels motius és el bosc, l’altre les finques particulars i el darrer potser el temps en fer-ho. També trobarem algun respirall fins ara desconegut, per molts de nosaltres, com és el núm. 51 prop del Mas d’en Pastor. Procurarem esquivar el més possible les urbanitzacions i, com a interessant, per primer cop passarem per l’antic camí carreter de Els Pallaresos, passant a tocar el respirall núm. 47 i arribant al Mas de la Gorra. Uns 1100 metres de camí recuperat pel nostre Grup Excursionista.

 

Tot això ha reportat una major riquesa i interès al Camí de l’Aigua però s’ha de pagar un preu, aquest és els 29,340 quilòmetres que ara té.

 

Ara bé, si us heu fixat, el títol consta de dues parts. Recordeu que en un dels CIM, ara fa quasi un any, os vaig parlar de la 2a Marxa Senderista del Matarranya?, doncs bé, ja s’està preparant la III Marxa. Aquest any surt del poblet de Torredarques, i resulta que quasi que hi ha coincidència de dates, el Camí de l’Aigua és el 27, i la Marxa el 28. No, no, amb això no us vull dir que no aneu al Camí de l’Aigua, no, però a mi, en Txupi i en Pablo, se’ns ha acudit d’anar a les dues. Què com?, doncs pensem deixar el cotxe a Puigpelat, i just a l’acabar el Camí, agafar-lo i anar fins a Vall-de-Roures, dutxar-nos, sopar i dormir, i al dia següent participar a la 3a


Marxa com si res. Força “heavy” oi?. Bueno, doncs des d’aquestes ratlles us animo per veure si hi ha algú que s’apunta a fer aquesta bogeria. De Puigpelat a Vall-de-Roures tant sols hi ha 150 quilòmetres, i allí disposarem de casa amb tot el necessari, això sí, caldrà dur el sac de dormir.

 

Vinga, animeu-vos!!!. Quants més siguem, mes riurem.

 

Pel qui desitgi informació directa de la 3a Marxa Senderista del Matarranya, aquí teniu on aconseguir-ne.

 

INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES:

tel. deportes 978 89 08 83.

tel. turismo   978 89 08 86.

Fax 978 85 04 97

Internet:  www.matarranya.org

E-mail: deportes@matarranya.org

 

Ayuntamiento de Torre de Arcas

 

Això és tot, fins aviat.

 

Joan Marquès

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal