EL TOMB DELS MOTLLATS

 

Dissabte 8 de novembre de 2003 sortim de La Febró a les 8’30. Tot i la primera impressió el dia no és fred, però el cel és ben cobert per núvols i hi ha una lleu boirina. Aquest és el 5è aniversari dels Tombs dels Motllats i el bon regust de l’anterior edició d’aquest clàssic ens permet començar el dia amb un somriure.

 

Comencem, doncs, a caminar després de la foto de rigor. El camí es fa molt amè entre la conversa i les parades que anem fent. Aquest any la gent sembla que tingui “la febre del rovelló” perquè a cada lloc obac i humit es posen a buscar com si els hi anés la vida. Gràcies a aquest afany, a la nit podrem sopar uns quants rovellons a la brasa boníssims.

 

 

El dia segueix una mica tapat però no plou i en algun punt fins i tot podem veure una mica el sol. Tot i el què es pogués creure, fa calor  i ens anem traient els jerseis per no suar massa.  Continuem caminant, i desprès d’un dinar amb quatre gotetes que no han desembocat en res més, el sol comença el seu lent descens. La boira de cara al vespre es fa una mica més intensa i quan arribem al refugi de Mont-ral ja quasi es de nit.

 

Després d’haver-nos canviat i descansat una estona, ens posem a xerrar i a netejar els rovellons per sopar.  Al cap d’una estona arriben la gent que caminarà demà i els que venen al sopar. Després de sopar i fer una mica de gatzara ens n’anem a dormir perquè encara ens queda un segon dia de camí en el que pujarem al Puig-Pelat (cim més alt dels Motllats)  i en el que acabarem a La Febró amb un suculent dinar.

 

Alba Coll

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal