NOTÍCIES

 

1

Secretaria: La Llei Orgànica 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal obliga a totes les empreses i associacions que disposin de fitxers amb dades personals a establir mesures encaminades a garantir-ne el tractament adequat. Per tal de complir la llei, hem registrat el nostre fitxer a l’Agència de Protecció de Dades i signat un contracte de cessió de dades amb la FEEC. També cal que cada soci o sòcia signi un document en què declara que ens cedeix voluntàriament les dades i ens autoritza al tractament de les mateixes als únics efectes de les activitats esportives que són el nostre objectiu social. Us farem arribar un model de forma individualitzada que ens heu de retornar signat. Aquest tràmit és imprescindible, sobretot si es vol demanar la llicència pel 2004.

 

2

Llicències 2004: A partir de l’1 de desembre ja es pot demanar la llicència pel 2004. Recordeu que la d’enguany caduca el 31 de desembre. Ja teniu a la web el quadre complet amb els preus, que han sofert un augment, com cada any. El procediment no ha variat. Trieu la modalitat, truqueu a Secretaria, feu l’ingrés al nostre compte de La Caixa i en pocs dies tindreu la llicència anual.

 

3

És molt important que les dades dels socis que tenim al Grup estiguin actualitzades per tal d’evitar retards en la gestió, rebre la revista, etc. Si heu canviat de domicili, de telèfon o d’adreça electrònica, comuniqueu-lo a Secretaria.

 

4

El nostre amic Josep Maria Jansà ha estrenat a Reus una nova exposició monogràfica del Montsant, amb noves fotos aèries. Recordem encara l’exposició que va oferir-nos a Puigpelat per les festes de la Mare de Deu de l’Hospitalet i el sopar en el que se li va lliurar la placa del Grup, durant el qual ens reiterà que quan volguéssim organitzar més exposicions a Puigpelat ens continuaria deixant les seves col·leccions fotogràfiques.

 

5

El nostre company Joan Marquès agraeix la col·laboració de tots els que hem anat a desembrossar les variants i millores del Camí de l’Aigua. Aprofitem per anunciar la celebració de la desena edició del Camí de l’Aigua el dia 27 de març de 2004. Desitgem una gran participació en aquesta edició tant especial.

 

6

Durant els mesos de novembre i desembre continuen les activitats organitzades pel Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet.

 

7

lEl  nostre company Josep Salafranca ja ha penjat a la web el tradicional calendari del GECT, aquest nou any 2004 dedicat al Montsant.

 

8

El proper diumenge dia 23 de novembre s’inaugura el GR-172-1 Renau - Santes Creus. Tram Aiguamúrcia – Santes Creus.

 

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal