NOTÍCIES

 

1

Secretaria: Estarem tancats per vacances tot el mes de juliol, així que els que acostumen a demanar la llicència pocs dies abans de marxar de vacances ja es poden afanyar. Tingueu en compte que la llicència és anual, no cal esperar a les vacances d’estiu per treure-la. Interessats truqueu a Lluís Díaz (977-251566 feiners de 9 a 14) i  feu l’ingrés corresponent a la llicència i la quota anual al compte de La Caixa: 2100-3504-86-2200129555.

 

2

Recordeu que els socis i sòcies que no vulguin la llicència han de pagar la quota anual, encara de 9 euros, fent un ingrés a La Caixa al compte que diem al punt anterior.

 

3

Curs de Formació de Tècnic de Senders:  El Comitè de Senders de la FEEC, en col·laboració amb l'Escola Catalana d'Alta Muntanya (ECAM) i la Federació espanyola (FEDME) han dut a terme durant els mesos d’abril i maig el 1r curs d’aquesta especialitat a Guardiola de Bergadà. Dos socis de la nostra entitat han fet aquest curs i l’han superat. Això vol dir que a partir d’ara tenim al GECT a persones amb titulació oficial per totes les tasques de projecte, traçat, execució i manteniment de senders. El nostre amic Joan Marquès ens ho explica a l’article que trobareu a aquest mateix butlletí.

 

4

La competició de Ral·lis d’Alta Muntanya de la Federació ha canviat radicalment de filosofia i ha deixat de ser competitiva. Des de la nostra entitat en què entenem la muntanya com un dels pocs recers al marge d’aquest món tan competitiu en tots els àmbits, no podem sinó saludar una decisió tan interessant.

 

5

La revista Vèrtex ha convocat el 4t premi a un recull d’itineraris de muntanya. Qui estigui interessat té fins el 31 de desembre.

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal